Кількість
|
Вартість
|
||
|
Переваги вакуумування:
- Збільшення терміну зберігання продуктів харчування завдяки створенню безповітряного середовища.
- Надійний захист від поглинання сторонніх запахів при заморожуванні різних видів продуктів (рибі, м'яса, овочів, ягід).
- Раційне використання простору морозильної та холодильної камери за рахунок компактності вакуумної упаковки.
Вакуумний пакувальник вакууматор VACUUM SEALER LP-11 (S+) – чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго та безпечно (причому не лише продукти), а є смачно та корисно.
Тривалість зберігання продуктів
Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти у холодильник, термін їх зберігання може збільшитися у рази.
Оперативне зберігання для приготування
Домашні напівфабрикати: ріжемо у вільну годину-другу овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо по пакетах на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готуємо. За рахунок відсутності повітря всередині пакету, не відбувається розмноження бактерій, які ведуть до псування продуктів, зменшуються різні хімічні процеси (у тому числі окислення). Навіть за кілька днів овочі будуть виглядати так, ніби Ви їх щойно запакували.
Приготування їжі з техніки 'Су Вид', тобто. у вакуумі.
Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки, страви (переважно роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
Дуже швидке маринування риби та м'яса.
Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає у пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази. буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка.
Закочування у вакуум різних господарських промов.
Наприклад, паспорт чи телефон, будь-які документи чи картки. Особливо може стати в нагоді мандрівникам.
Вакуумування готових страв та напоїв.
Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря та зберігати до настання їхньої зіркової години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів уперед і помістити все у холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакових якостей їжі, ніж просто зберігання у холодильнику.
Використовуйте VACUUM SEALER LP-11 (S+) просто як зварювач пакетів. За аналогією із супермаркетами.
Особливістю VACUUM SEALER LP-11 (S+) є використання для вакуумного пакування спеціальних пакетів із пухирчастою внутрішньою поверхнею. Перевага цього полягає в тому, що за рахунок нерівної внутрішньої поверхні забезпечується повне та рівномірне відкачування повітря по всьому об'єму пакету. Гладкі пакети при відкачуванні повітря закривають язичок насоса. Втім, для справедливості варто відзначити, що VACUUM SEALER LP-11 (S) NEW теж працює з гладкими пакетами, але тільки в режимі пакувальника, без використання вакууматора.
Пристрій самого пакувальника досить простий. Ущільнювальна стрічка усередині утворює герметичну камеру, в якій відкачується повітря, а перед нею знаходиться нагрівальна спіраль, за допомогою якої виконується запаювання пакета.
Тепер переходимо до практичного використання пакувальника.
Почнемо з основного режиму – вакуумної упаковки.
Відкриваємо бічні скоби, піднімаємо кришку приладу.
Встановлюємо пакет у спеціальний затискач пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакета знаходився рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві скоби. Натискаємо кнопку увімкнення Vacuum &Seal, загориться зелена лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря із пакета. Як тільки лампочка змінити колір на червоний, вмикається режим запаювання, дочекайтеся загоряння зеленого кольору. Все, процес упаковки завершено. Час вакуумації та запаювання шва визначається автоматично. Відкриваємо засувки, пальцем відтягуємо клапан скидання повітря, відкриваємо кришку. Все готово.
Принцип автоматичної роботи пакувальника нескладний: коли повітря з камери, і, відповідно, з пакета, повністю відкачане, кришка притискається атмосферним тиском та активує натискний вимикач нагрівальної спіралі. Кришку можна натискати вручну, без увімкнення насоса, саме це використовується в наступних режимах.
Делікатна упаковка, яка застосовується для м'яких продуктів, наприклад, полуниці. Так само заправляєте спецпакет у пакувальник, що включає режим вакуумації, але не доводьте його до кінця, тому що ягоди перетворюються на кашу. Коли повітря буде відкачано до потрібного на ваш погляд рівня, відключаєте насос кнопкою і щільно притискаєте кришку руками. Як тільки спалахне червона лампочка, упаковка завершена.
Упаковка без вакууму або запаювання пакетів після відрізування з рулону. Поміщаєте пакет зрізом приблизно на 0.5 сантиметра глибше за нагрівальну спіраль, але не заводячи його за стрічки ущільню